Onze kamers

bedden

Wij bieden twee ruime tweepersoons zit-slaapkamers van ± 30m² , (er kan evt. een derde bed worden bijgezet), aangrenzend een badkamer met douche, toilet, twee wastafels.

zitje

Kamers hebben uitzicht over de weilanden. Bij goed weer kunt u ontbijten in onze tuin. Het ontbijt is goed verzorgd met natuurlijk een vers eitje van onze kippen.

Voor uw avondmaaltijd is er een restaurant op 1km afstand. Desgewenst hebben wij voor u een drankje in huis.


uitzicht

Twentelogies

Bed and Breakfast Enter is aangesloten bij Twentelogies.

Twentelogies is een samenwerkingsverband van kleinschalige logiesaccommodaties met een cultuurhistorische of streek karakteristieke waarde voor bijzonder logeren. Het is een initiatief van het Twents en Gelders Bureau voor Toerisme.

Twentelogies De nadruk bij Twentelogies ligt op authenticiteit, kwaliteit, oprechte gastvrijheid.

Klik hier voor meer informatie en foto's op Twentelogies

Het Reggepad en Marskramerpad


De boerderij ligt aan het Marskramer- en Reggepad

Op de Fiets en Wandelbeurs ontving het Waterschap Regge en Dinkel de prijs Wandelroute van het jaar 2011. Vanaf week 21 is de nieuwste druk van dit boekje verkrijgbaar bij de VVV Enter, en een inkijk exemplaar vind u natuurlijk bij onze Bed and Breakfast.

Het Reggepad begint in Ommen en loopt in zuidelijke richting naar Diepenheim. De wandelaar volgt de oevers van de Regge stroomopwaarts, de route loopt op circa 500 meter van onze boerderij. Aan de westkant van Ommen stroomt de Regge in de Vecht. Totale afstand is 85 km en zeker de moeite waard

Contact Info

Bed and Breakfast Enter
Familie Baan
Email: ernybaan@live.nl

Bornerbroekseweg 14
7468 RM Enter

Mobiel: (+31) 06-13931253