Locatie

Route

Enter is gemakkelijk te bereiken via de A1.

Vanuit Hengelo
Vanaf de A1 volgt u bij knooppunt Azelo de borden Deventer en Amsterdam aanhouden (A1-E30). Bij afrit 28 Rijssen, Goor, Enter, Hellendoorn verlaat u de A1-E30. Onderaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechts en houdt u rechts aan richting Enter. Aan het einde van de weg slaat u rechts af. Als u Enter binnen komt rijden neemt u op de rotonde de tweede afslag (rechtover) en u blijft deze weg volgen tot aan de kruising Rijssenseweg/Dorpsstraat waar u linksaf slaat. U bent nu op de Dorpsstraat. Hier slaat u direct weer rechtsaf de bornerbroekseweg op. Rij het dorp uit en na ongeveer 1 km ligt Bed and Breakfast Enter aan uw rechter zijde.
Vanuit Deventer
Vanaf de A1 volgt u de borden Hengelo. Bij afrit 28 Rijssen, Goor, Enter, Hellendoorn verlaat u de A1. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en houdt u rechts aan richting Enter. Aan het einde van de weg slaat u rechts af. Als u Enter binnen komt rijden neemt u op de rotonde de tweede afslag (rechtover) en u blijft deze weg volgen tot aan de kruising Rijssenseweg/Dorpsstraat waar u linksaf slaat. bent nu op de Dorpsstraat. Hier slaat u direct weer rechtsaf de bornerbroekseweg op. Rij het dorp uit en na ongeveer 1 km ligt Bed and Breakfast Enter aan uw rechter zijde.

kaartje

Twentelogies

Bed and Breakfast Enter is aangesloten bij Twentelogies.

Twentelogies is een samenwerkingsverband van kleinschalige logiesaccommodaties met een cultuurhistorische of streek karakteristieke waarde voor bijzonder logeren. Het is een initiatief van het Twents en Gelders Bureau voor Toerisme.

Twentelogies De nadruk bij Twentelogies ligt op authenticiteit, kwaliteit, oprechte gastvrijheid.

Klik hier voor meer informatie en foto's op Twentelogies

Het Reggepad en Marskramerpad


De boerderij ligt aan het Marskramer- en Reggepad

Op de Fiets en Wandelbeurs ontving het Waterschap Regge en Dinkel de prijs Wandelroute van het jaar 2011. Vanaf week 21 is de nieuwste druk van dit boekje verkrijgbaar bij de VVV Enter, en een inkijk exemplaar vind u natuurlijk bij onze Bed and Breakfast.

Het Reggepad begint in Ommen en loopt in zuidelijke richting naar Diepenheim. De wandelaar volgt de oevers van de Regge stroomopwaarts, de route loopt op circa 500 meter van onze boerderij. Aan de westkant van Ommen stroomt de Regge in de Vecht. Totale afstand is 85 km en zeker de moeite waard

Contact Info

Bed and Breakfast Enter
Familie Baan
Email: ernybaan@live.nl

Bornerbroekseweg 14
7468 RM Enter

Mobiel: (+31) 06-13931253